Wil je naast je online traject of in plaats daarvan persoonlijk gecoacht worden via wandelcoaching, dan kan dit natuurlijk ook!

Tijdens een eerste gratis kennismakingsgesprek van een half uur kijken we of we een klik hebben en wat ik voor je kan betekenen. Dit doen we via skype of telefonisch. Als tijdens dit gesprek blijkt dat iemand anders je beter kan helpen, vertel ik je dit ook.

Volgens onderzoek van de Universiteit van Maastricht is wandelen zelfs beter dan een uur intensief sporten. Van alle methodes om stresshormonen zoals cortisol uit je lijf te krijgen, is wandelen het effectiefst. Het vermindert stress, angst en depressies.

Wandelen vertraagt en helpt onthaasten. Daarnaast produceer je tijdens wandelen het gelukshormoon serotonine, waardoor je humeur verbetert. Je slaapt beter en makkelijker en verbetert de kwaliteit van je slaap. Wandelen boost ook je immuunsysteem. Wandelen met een gelukscoach is natuurlijk dubbel zo effectief!!

Waar ik je mee kan helpen:

  • begeleiding bij stress en burn-out
  • begeleiden bij de uitdagingen van deze tijd
  • het vergroten van je lichamelijke en mentale gezondheid
  • begeleiden van je persoonlijke groei – je innerlijke reis
  • je de ‘geheimen’ van een gelukkig leven verklappen
  • relatieadvies, met name bij schadelijke relaties, zoals bij narcisme
  • verdieping tijdens of na een online traject

Wie ben ik?

Naast ervaringsdeskundige op alle vlak, ben ik opgeleid tot de gecertificeerde opleiding gelukscoach en werkgelukdeskundige op HBO-niveau bij grondlegger Heart 4 Happiness. Daarnaast heb ik de gecertificeerde opleiding kruidengeneeskunde HBO afgerond via het SORAG, omdat ik lichaam en geest als één geheel zie.

Zelf ben ik twee jaar geleden na een half leven van enorm veel stress in een diepe burn-out beland. Op relatievlak heb ik ervaring opgedaan met narcisme en toxische, scheve relaties. Tijdens mijn burn-out kreeg ik dusdanige lichamelijke klachten dat specialisten dachten dat ik chronische onuitspreekbare ziekten had.

Daarom besloot ik met de puinhopen in mijn leven aan de slag te gaan. Ik volgde trajecten, ging naar verschillende coaches en begon met opleidingen. Om te leren waarom ik deed wat ik deed, waarom ik bepaalde keuzes maakte, wie ik nou eigenlijk écht was onder alle verwachtingen van anderen, waar ik wél gelukkig van werd, hoe je met je beperkende gedachten en angsten om kan gaan en hoe je je leven verandert in een droomleven.

Het was een boeiende innerlijke reis. Maar ondertussen leef ik helemaal gezond en gelukkig mijn droomleven. En als ik het kan, kan jij het ook!

Ik help je daar graag bij!  Vanuit mijn ervaring en kennis, met humor en enthousiasme.

Want het leven is één grote boeiende groei-oefening. De momenten waarop je vastloopt, kunnen de grootste momenten van groei, nieuwe inzichten en verandering zijn. Dé momenten ook om er een deskundige bij te halen. Die nieuwe perspectieven opent, waardoor je sneller en bewuster richting geluk groeit!

Maak daarom snel een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!