Ben je helemaal klaar met je stress, maar heb je geen idee hoe het anders moet? Loop je hele dagen te vliegen en te rennen, maar doe je dan nog niet genoeg? Heb je stressklachten, die maar niet over willen gaan of alleen maar erger worden? Voel je dat je de controle verliest? Je lontje steeds korter wordt? Slaap je minder of wil je alleen maar slapen? Twijfel je aan jezelf? Of wil je leren hoe je stress kan gebruiken om beter te presteren en je weerstand te verhogen, zoals topsporters of acteurs ook doen? Dan is het online Stress-Meester Traject iets voor jou!

Wat maakt dit online Stress-Meester Traject uniek??

Stress is complex en kan je alleen écht goed aanpakken als je het op alle niveaus behandelt. Daarom falen veel andere methodes. Omdat slechts naar één probleem of onderdeel gekeken wordt.

Maar het online Stress-Meester Traject geeft je: 

  • goede stressbuffers
  • wetenschappelijk bewezen natuurlijke ontspanningstechnieken om je stresshormonen en hersengolven te verlagen
  • een andere stress-mindset waardoor je stress voor je laat werken in plaats van tegen je – zoals topsporters of acteurs doen
  • manieren om stressoren (hetgeen je stress bezorgt) aan te pakken en te veranderen
  • een Stress Stappenplan: wat te doen bij stress
  • lidmaatschap aan de besloten Facebook groep en van de Stress-Meester Community, waarbij je terecht kan voor meer tips, advies en het uitwisselen van ervaringen 
  • 1 gratis coachingsgesprek en 25% korting op persoonlijke vervolgcoaching

Je doet het online Stress-Meester Traject wanneer jij tijd hebt. Je hoeft nergens heen in je toch al drukke schema. Snel en effectief leer je hoe je meester wordt over je stress. De technieken kan je meteen in je leven toepassen. 

Meer informatie vind je ook in het E-book: Hoe je in drie maanden meester wordt over je stress. Dit kan je hier downloaden.

Wie ben ik?

Dit unieke online Stress-Meester Traject is ontwikkeld door Elke van Wageningen, oprichter van Stress-Meester. “Zelf ben ik bijna onderdoor gegaan aan mijn stress. Ik kreeg een flinke burn-out, kale plekken op mijn hoofd, sliep niet meer en kreeg steeds heftigere lichamelijke klachten en volgens specialisten enge chronische ziekten. Maar ik wist diep vanbinnen dat ik jarenlang de stresssignalen van mijn lijf bewust had genegeerd of onderdrukt. Dat mijn lichaam nu schreeuwde dat het zo écht niet verder kon. Dat als ik eindelijk es ging luisteren naar mijn lijf, die klachten ook zouden verdwijnen. De goede hulp vinden, was een lange weg en ik kwam veel tegen wat niet, averechts of slechts even werkte. Nu ik meester over mijn stress ben en weer helemaal gezond, ben ik enorm gemotiveerd om anderen te helpen.”

Alle technieken, inzichten en oefeningen die wél werken

Uit mijn eigen ervaring en verdere scholing tot Gelukscoach, Werkgelukdeskundige, Kruidengeneeskundige en mijn passie aikido heb ik alle technieken, inzichten en oefeningen verzameld die wél werken, waardoor deelnemers van het Stress-Meester Traject snel en op een natuurlijke manier hun stress de baas worden. En niet net als ik eindeloos moeten gaan experimenteren wat wel werkt en wat niet.

Het interview met Omroep Weteringen (delateavond.nl) over stress en het online Stress-Meester traject, kan je hieronder luisteren:

 
Word ook meester over je stress!

En jij? Hoe ziet jouw leven er over een jaar uit? Gestrest of ben je aan de slag gegaan met je stress? Zoals je weet, begint alle verandering bij een keuze. Niets doen, is ook een keuze. Maar dan verandert er ook niets.

Wil jij een gelukkig leven? Dichter bij jezelf en de natuur? Een leven dat bij jou past en waar je energie van krijgt?!!

Dat kan! Je kan ontspannen en vrij door het leven gaan.

 Zo vaak heb ik te horen gekregen dat ik maar moest aanvaarden hoe het was. Dat ik er maar mee moest leren leven. Werden mijn dromen meteen weer de grond ingeboord. MAAR HET KAN DUS WEL! 

Start met jouw online Stress-Meester traject en laat je verbazen hoe anders je leven er binnenkort uitziet! Gun jezelf dit belangrijke cadeau, deze investering in jezelf. Want jij bent het waard!

Bestel je eigen online Stress-Meester Traject!

Bestel nu je eigen Stress-Meester traject voor €375 (excl. BTW). 

Als je een werkgever hebt, kan je ook bespreken of je dit traject mag volgen via je persoonlijke ontwikkelingsbudget of ter voorkoming van stress(uitval). Veel werkgevers staan hier positief tegenover, want stressuitval brengt veel meer kosten met zich mee.

;

 

Stress-Meester voelt als de reddende hand tijdens het verdrinken! Heel erg bedankt! 

Het online Stress-Meester Traject zit goed in elkaar. Wat een leuk traject!

Hele nuttige tips!!!

Dankzij de Stress-Meester Community, het Stress-Meester Traject en je adviezen sta ik er niet langer alleen voor. 

[