Wil je naast je online traject of in plaats daarvan persoonlijk gecoacht worden via skype of telefonisch, dan kan dit natuurlijk ook.

Tijdens een eerste (gratis) kennismakingsgesprek van een half uur kijken we of we een klik hebben en wat ik voor je kan betekenen. Als tijdens dit gesprek blijkt dat iemand anders je beter kan helpen, vertel ik je dit ook.

Waar ik je mee kan helpen:

  • begeleiding bij stress en burn-out
  • begeleiden bij de uitdagingen van deze tijd
  • het vergroten van je lichamelijke en mentale gezondheid
  • begeleiden van je persoonlijke groei – je innerlijke reis
  • je de ‘geheimen’ van een gelukkig leven verklappen
  • relatieadvies, met name bij schadelijke relaties, zoals bij narcisme
  • verdieping tijdens of na een online traject

Wie ben ik?

Naast ervaringsdeskundige op alle vlak, ben ik opgeleid tot de gecertificeerde opleiding gelukscoach en werkgelukdeskundige  op HBO-niveau bij grondlegger Heart 4 Happiness. Daarnaast heb ik de gecertificeerde opleiding kruidengeneeskunde HBO afgerond via het SORAG, omdat ik lichaam en geest als één geheel zie.

Zelf ben ik een paar jaar geleden na een half leven van enorm veel stress in een diepe burn-out beland. Op relatievlak heb ik ervaring opgedaan met narcisme en toxische, scheve relaties. Tijdens mijn burn-out kreeg ik dusdanige lichamelijke klachten dat specialisten dachten dat ik chronische onuitspreekbare ziekten had.

Daarom besloot ik om met de ‘puinhopen’ in mijn leven aan de slag te gaan. Ik volgde trajecten, ging naar verschillende coaches en begon met opleidingen. Om te leren waarom ik deed wat ik deed, waarom ik bepaalde keuzes maakte, wie ik nou eigenlijk écht was onder alle verwachtingen van anderen, waar ik wél gelukkig van werd, hoe je met je beperkende gedachten en angsten om kan gaan en hoe je je leven verandert in een droomleven.

Het was een boeiende innerlijke reis. Ondertussen leef ik helemaal gezond en gelukkig mijn droomleven. En de ‘shit’ uit mijn verleden, blijkt nu ‘mest’. Door mijn vele levenservaring en opgedane kennis kan ik nu juist heel goed anderen helpen! Dit doe ik met de nodige humor en met veel enthousiasme.

Want het leven is één grote boeiende groei-oefening. De momenten waarop je vastloopt, kunnen de grootste momenten zijn van groei, nieuwe inzichten en verandering. Dé momenten om er een deskundige bij te halen. Die nieuwe perspectieven opent, waardoor je sneller en bewuster richting geluk groeit!

Maak gauw een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek via: info@stressmeester.nl en vermeld hoe je het beste bereikbaar bent.

Toen ik met mijn huwelijk in een zeer zware crisis belandde en daardoor emotioneel instortte was Elke mijn rots in de branding. In tegenstelling tot sommige mensen die mij aanraadden om onmiddellijk te scheiden, was ze zo wijs om een dergelijke drastische keuze volledig aan mijzelf over te laten en langzaam in mij te laten rijpen. Wat ik een keer zeer waardeerde was dat ze na mij uitleg over iets te hebben gegeven benadrukte dat ik steeds mijn eigen gevoel moet volgen, ook al strookte mijn idee niet helemaal met haar overtuiging. Haar non-directieve benadering is voor mij de enige juiste.

Andreas De Rudder